Dimecres de cendra

Español

Avui dimecres hem volgut celebrar amb els alumnes de primària i ESO el dimecres de cendra.

 

Imatges

Dia de la Pau

Español
Les estrelles, els coets i els astronautes hem celebrat el Dia de la Pau. Hem gaudit d'un vídeo per posteriorment fer un col•loqui i treballar els valors de la pau, l'amistat i l'amor.
Com a record d'aquesta jornada, ens portem a casa un imant amb el colom de la pau.
Ens hem divertit molt tacant-nos les mans amb la pintura!! 
 
 
 

CELEBREM SANT JOAN DE MATA

Español

Avui dijous 17 de desembre celebrem una de les grans festes de la família trinitària, la del fundador Sant Joan de Mata.

Cap a una escola realment inclusiva, amb tots i per a tots #StopLeyCelaá

Español

 

Amb aquesta notícia, us volem informar de la nostra profunda preocupació perla nova llei educativa, la LOMLOE, més coneguda com a Llei Celaá, que s’està debatent actualment al Parlament, en plena pandèmia de la COVID-19, quan les preocupacions de les famílies i de tota la societat són unes altres.

 

COMUNICADO DE LOS TRABAJADORES / AS DEL COLEGIO FEST. STMA TRINIDAD DE BADALONA

Comunicat dels treballadors/es del col·legi FEST Stma Trinitat de Badalona

Español
Las trabajadoras y trabajadores del colegio FEST. Stma Trinidad queremos poner de manifiesto las carencias que sufrimos desde el inicio de curso ante la situación epidemiológica que estamos viviendo, así como las incongruencias de los protocolos establecidos, en casos positivos de Covid-19, de las administraciones sanitarias y educativas.
 

PGA

Español

 El dijous dia 29 d'octubre de 2021 es va presentar al Consell Escolar, després d’haver-lo revisat el claustre del centre, el document que recull tota la informació referent al calendari, sortides, horaris, activitats extraescolars, documents de treball elaborats pel centre, relació amb les famílies, relació amb l’entorn i tots aquells aspectes que formen part del procés d’aprenentatge dels alumnes i de la seva avaluació.

Celebracions inici de curs

Español

Durant aquestes dues darreres setmanes els alumnes de l'escola de primària i ESO, juntament amb els i les tutores, hem celebrat aquest inici de curs tant diferent. En una època com la que ens toca viure, plena de dificultats de salut i/o econòmiques, de dolor,... se'ns convida, malgrat tot, a ser Feliços. Jesús, al sermó de la muntanya, ens va entregar unes pistes molt clares per arribar a ser feliços: les Benaurances. En elles se'ns convida a fer el bé, a tenir un cor net, a treballar per la pau i la justícia, a ser persobes senzilles, humils...

I CONCURSO DE FOTOGRAFIA

Español

Con el deseo de animar y festejar nuestra felicidad en éste curso, desde FEST os invitamos al I Concurso de fotografía en Instagram “Felices Contigo”.

BASES DEL I CONCURSO DE FOTOGRAFIA EN INSTAGRAM “FELICES CONTIGO”

 

Páginas