Campanya Solidària 21-22

Benvingudes totes i tots,

 
Us volem agrair i donar a conèixer tots els diners recollits, amb la participació per part de tota la comunitat educativa (alumnes, mares i pares, claustre de professors, PAS i entitats que s'han volgut implicar), en les diferents campanyes solidàries que hem anat realitzant al llarg del curs 21-22, en benefici del projecte solidari #GoCongo.
 
Recordem que les diferents accions solidàries que hem portat a terme al llarg del curs han estat: el bolígraf solidari FEST, la rifa de la cistella de Nadal, la tòmbola solidària, els kilòmetres solidaris i, finalment, l'entrepà solidari.
 
En total, a la nostra escola, hem aconseguit recollir 1954,56€ que, de ben segur, seran molt ben rebuts a l'escola de Brazzaville (Congo) per poder construir el seu edifici per poder impartir classes de Batxillerat als seus alumnes.
 
Moltes gràcies a totes i tots i us desitjem unes merescudes vacances.
 
Fins aviat.

Compartir

Sobre nosotros

La nostra escola, fundada l'any 1951 per les Religioses Trinitàries de Mallorca, és un col·legi catòlic concertat, que proposa la cultura catalana i els valors evangèlics com a eix primordial: l'amor fratern, el respecte dels drets humans, la llibertat, la justícia, solidaritat, etc. És per això que l'educació es basa en la cultura religiosa, tenint com a referent Déu.