Carnestoltes a educació infantil i educació primària

Enguany el Rei del Carnestoltes ens va visitar virtualment i ens va donar les ordres per tota la setmana. Tant els alumnes d'infantil i com de primària han gaudit aquesta setmana de carnaval lluint pentinats divertits, paraules al front, vestint d'un color i posant-se els mitjons per sobre els pantalons!!!

Per acabar de celebrar el carnestoltes, tot i que no hem pogut fer la nostra tradicional rua hem fet als diferents cursos una corona amb algun detall o monument típic del país o ciutat que havíem triat. Hem pogut veure les típiques cabines telefòniques de Londres, la Torre Eiffel, piràmides i esfinxs, pagodes, molins de vent, monuments de Barcelona, l'estàtua de la llibertat, la Sagrada família i la catedral de Sant Basili. Ha estat un Carnestoltes diferent, però l'hem gaudit com cal!

Aquí podeu veure un recull de fotografies. 

Compartir

Sobre nosotros

La nostra escola, fundada l'any 1951 per les Religioses Trinitàries de Mallorca, és un col·legi catòlic concertat, que proposa la cultura catalana i els valors evangèlics com a eix primordial: l'amor fratern, el respecte dels drets humans, la llibertat, la justícia, solidaritat, etc. És per això que l'educació es basa en la cultura religiosa, tenint com a referent Déu.