CARTA A LA COMUNITAT FEST

Benvolgudes totes i tots: mares, pares, professores i professors, PAS, alumnes.
 
 
D’igual manera que en els cursos anteriors, enguany ens embarquem en un nou projecte solidari, sempre vinculat a l'àmbit de l’educació. És una aposta de la FEST: educar en la solidaritat. És per això que al llarg del curs desenvoluparem diferents accions dirigides a sensibilitzar, donar a conèixer i apropar una realitat diferent a la nostra amb la intenció de crear en elles i ells un esperit crític i consciènciencia de situacions injustes que ens moguin a totes i tots a posar el nostre granet de  sorra per compromís personal i solidari.
 
La participació en les diferents accions estarà oberta a tota la comunitat educativa dels quinze centres de FEST.
 
Aquest curs el nostre projecte solidari marxa cap a Guatemala, concretament a l’internat de Chahal.
 
El projecte té com a objectiu el Foment d’oportunitats de capacitació tècnica i emprenedoria amb joves indígenes (especialment noies) de l’internat de la Santísima Trinidad i el promou l'associació solidària AYNE-E, associació plenament vinculada a la nostra congregació de Religioses Trinitàries de Mallorca. Així doncs es vol poder finançar la millora dels espais de l’internat de la Santísima Trinidad. 
 
El projecte té com a propòsit promoure la formació tècnica i integral de les dones, adolescents i joves dels veïnats de l'ètnia Qéqchi, buscant potenciar les seves capacitats i habilitats que els permetin posteriorment inserir-se en una activitat laboral per tal de generar recursos i millorar-ne l'economia i la qualitat de vida.
 
Com bé sabeu, enguany el lema del curs és Punt de trobada. La trobada sempre s’ha de donar des del diàleg, des de l’igualtat i des de l’acceptació de l'altre... des del cor. Que realment aquest projecte solidari que tot just estem a punt d’encetar sigui una oportunitat també d’establir ponts, d’establir lligams, com a família trinitària amb els joves de l’internat de la Santísima Trinidad a Guatemala, que tot i la distància, tenim moltes coses en comú.
 
Com cada any, us anirem informant de les diferents accions que s’aniran posant en marxa al llarg del curs.
 
 
Moltes gràcies i rebeu una cordial salutació.
 
 
Àrea d’Evangelització i Pastoral de FEST Badalona.

Compartir

Sobre nosotros

La nostra escola, fundada l'any 1951 per les Religioses Trinitàries de Mallorca, és un col·legi catòlic concertat, que proposa la cultura catalana i els valors evangèlics com a eix primordial: l'amor fratern, el respecte dels drets humans, la llibertat, la justícia, solidaritat, etc. És per això que l'educació es basa en la cultura religiosa, tenint com a referent Déu.