Celebració de la Santíssima Trinitat 2022

Aquest matí la comunitat educativa hem pogut celebrar la festa de l'escola, la Santíssima Trinitat, a la parròquia de Sant Adrià. 

Ha estat un goig poder gaudir tots plegats d'una celebració després del Covid i els temps post-pandèmics.
 
Hem reflexionat sobre Déu Trinitat: Pare, Fill i Esperit Sant i de com entre ells són família. També a nosaltres se'ns convida doncs, a estimar-nos totes i tots com a germans, per construir un món millor, més just, més fratern, més humà. A saber acceptar-nos i estimar-nos amb les nostres diferències.
 
Hem tingut moments de record per totes aquelles persones, que són part de la nostra comunitat educativa però que ja no estan entre nosaltres. I els hem volgut fer presents allà mateix.
Us deixem algunes imatges de la jornada
 
Després la festa ha continuat.
Tota l'escola ha marxat cap el parc de La Bastida a Sta. Coloma de Gramenet. Els més petits en autocar, però a partir de 3r de primària hem anat i tornat caminant, fent un total de 8km, tot participant, els que han volgut, de la campanya Kilòmetres Solidaris.
 
Al parc... com no, hem gaudit de jocs i del tradicional polo!
 
Moltes gràcies a tota la comunitat per fer d'aquesta jornada un dia molt especial per a tota l'escola!
 
 
 

Compartir

Sobre nosotros

La nostra escola, fundada l'any 1951 per les Religioses Trinitàries de Mallorca, és un col·legi catòlic concertat, que proposa la cultura catalana i els valors evangèlics com a eix primordial: l'amor fratern, el respecte dels drets humans, la llibertat, la justícia, solidaritat, etc. És per això que l'educació es basa en la cultura religiosa, tenint com a referent Déu.