CELEBREM SANT JOAN DE MATA

Avui dijous 17 de desembre celebrem una de les grans festes de la família trinitària, la del fundador Sant Joan de Mata.

És per això que, seguint la tradició, el claustre de professors, la comunitat religiosa i el PAS hem fet la celebració prèvia a les festes de Nadal. 
Ha estat una celebració diferent, sens dubte, doncs com no podia ser d'una altra manera, també en això el Covid ens condiciona. 
Així doncs ens hem reunit al pati, amb el fred d'una tarda de desembre i, mentre compartíem unes boniques reflexions sota la llum de l'Evangeli i de la història de Sant Joan de Mata, observàvem a l'hora com la llum de la tarda donava pas a la foscor del capvespre. Però ni el fred, ni la falta de llum ens han tret les ganes de celebrar, com la família que som, aquesta festa tan nostre.
Ara que ens acostem a la gran festa, el dia en que Jesús va néixer, volem continuar sent llum per tota la nostra comunitat, per les nostres famílies, pel nostre barri. Obrim doncs els nostres cors i deixem que la llum de Déu entri en cadascú de nosaltres i la compartim amb les persones que ens envolten, transmetent joia, alegria, pau i germanor.

Compartir

Sobre nosotros

La nostra escola, fundada l'any 1951 per les Religioses Trinitàries de Mallorca, és un col·legi catòlic concertat, que proposa la cultura catalana i els valors evangèlics com a eix primordial: l'amor fratern, el respecte dels drets humans, la llibertat, la justícia, solidaritat, etc. És per això que l'educació es basa en la cultura religiosa, tenint com a referent Déu.