Excursió cicle inicial Castahalloween

Avui els alumnes de cicle inicial hem anat d'excursió a la granja Aventura park a Viladecavalls a celebrar la castahalloween.
Quan hem arribat a la granja ens han rebut la castanyera i la bruixa Maduixa que ens han portat a fer activitats ben diverses.
Primer hem fet jocs d'aventura com tirar-nos per tirolines, tobogans i passar per ponts de troncs que es movien. Després hem visitat un cementiri molt tenebrós i ens hem posat tatos terrorífics. A continuació amb la castanyera i la bruixeta hem fet panellets i ens han donat castanyes torrades.
Per acabar les activitats hem vist animals exòtics d'Àfrica, Austràlia i d'Àsia on ens han explicat les seves característiques i el perquè els tenien a la granja. Hem pogut veure'ls de prop i fins i tot tocar-los!!!

Hem passat un dia molt divertit tots junts i hem gaudit de totes les activitats que hem fet plegats. Perquè JUNTS SOM INVENCIBLES!!!

 
Podeu veure més fotos aquí FOTOS

Compartir

Sobre nosotros

La nostra escola, fundada l'any 1951 per les Religioses Trinitàries de Mallorca, és un col·legi catòlic concertat, que proposa la cultura catalana i els valors evangèlics com a eix primordial: l'amor fratern, el respecte dels drets humans, la llibertat, la justícia, solidaritat, etc. És per això que l'educació es basa en la cultura religiosa, tenint com a referent Déu.