Hem gaudit d’una setmana molt cultural

Durant la setmana del 19 al 23 d’abril hem celebrat la Setmana Cultural al col·legi. Han sigut dies on els nostres alumnes, des dels més petits als més grans, han pogut fer activitats diverses des de diferents àmbits: científic, mediambiental i lingüístic.

En un curs com aquest, més que mai han pogut ampliar els seus coneixement d’una manera activa i participativa. Xerrades ambientals a primària i secundària, on han conegut el món i la protecció que cal tenir vers animals com l’ós bru, les tortugues i altres mascotes i el món dels ocells.

Han parlat de sostenibilitat a secundària i des d’educació infantil a 4t d’ESO han fet tallers de ciències que han tingut com a eix principal  el tema de l’aigua: colors, mars i oceans, el cicle de l’aigua, física de l’aigua, disecció d’un peix, …

 

Des de l’àmbit de llengües el tradicional English Day i la festivitat de Sant Jordi amb la seva llegenda nascuda del treball cooperatiu de tots els cursos. Una llegenda que combina el grafisme clàssic amb les tecnologies QR. I com no havia de ser, els nostres petits i grans premiats en els Jocs Florals!

 

Us deixem un recull de fotografies

Compartir

Sobre nosotros

La nostra escola, fundada l'any 1951 per les Religioses Trinitàries de Mallorca, és un col·legi catòlic concertat, que proposa la cultura catalana i els valors evangèlics com a eix primordial: l'amor fratern, el respecte dels drets humans, la llibertat, la justícia, solidaritat, etc. És per això que l'educació es basa en la cultura religiosa, tenint com a referent Déu.