Jornada trinitària familiar

Benvolgudes totes i tots,

 

El diumenge 12 de juny celebrem la festa de la Santíssima Trinitat (amb els alumnes ho celebrarem dilluns 13 de juny).

És per això que des de l’escola us volem convidar a gaudir d’una jornada familiar de la comunitat educativa (docents, alumnes i famílies) el dissabte 11 de juny a Montserrat.

La proposta comença, per qui vulgui, en realitzar una petita ascensió caminant, des de Collbató fins al monestir de Montserrat (unes 2h aproximadament) per després poder assistir tots junts, en comunitat, a la missa conventual de les 11.00h.

L’hora de sortida serà al voltant de les 8:15h del dissabte, des de Collbató (punt de trobada la plaça de l’Ajuntament de Collbató).

Al mateix temps però, qui vulgui, pot anar directament cap el monestir per trobar-se allà amb el grup excursionista.

Cal dir també que des de l’escola es pot sortir en autocar (hora de sortida a les 7:30h al Pompeu Fabra), així comencem la jornada ja totes i tots junts, o bé amb vehicle propi.

Després de l’èxit de la Tómbola solidària envers el projecte GO CONGO, ens queda la darrera acció solidària que són els #KilòmetresTrinitaris.

Així doncs, de les persones que vulguin fer l’ascenció al monestir caminant, també hi ha la possibilitat de participar de forma solidària. Per això cal passar per l’escola (o a través del vostre fill/a) per recollir el dorsal de participació així com el full d’inscripció dels partners.

Us adjuntem una infografia per acabar d’entendre el procediment a l’hora de participar en els #KilòmetresTrinitaris.

Un cop finalitzada la missa conventual, a la qual hi podem assistir lliurement, buscarem un espai per dinar de picnic i fer una estona de viure en comunitat.

A la plataforma teniu un link d’enllaç de l’enquesta per apuntar-se (cal fer-ho abans del 25 de maig) a aquesta jornada trinitària familiar de la nostra comunitat educativa, amb moltes ganes de poder compartir el dia amb vosaltres. 

 

Rebeu una cordial salutació.

Compartir

Sobre nosotros

La nostra escola, fundada l'any 1951 per les Religioses Trinitàries de Mallorca, és un col·legi catòlic concertat, que proposa la cultura catalana i els valors evangèlics com a eix primordial: l'amor fratern, el respecte dels drets humans, la llibertat, la justícia, solidaritat, etc. És per això que l'educació es basa en la cultura religiosa, tenint com a referent Déu.