Sortida de la tardor Cicle inicial

Avui els alumnes de cicle inicial hem anat d'excursió a la granja Can Sala per continuar treballant la tardor.
Primer de tot i després d'esmorzar, hem fet una caminata per veure algunes de les característiques del bosc a la tardor, però tal com ens han explicat en Pau i la Cristina, els monitors, amb la calor que fa i que cada cop dura més els boscos no estan del tot canviats. Tot i això, hem pogut veure i collir pinyes, aglans, fulles de roure, branques... Després hem fet una petita gimcana on havien de reconèixer els arbres que anàvem trobant amb les pistes que teníem.
En acabar hem fet una visita per la granja per poder veure alguns dels animals que hi havia, com les daines, les cabres, els cavalls... i fins i tot hem donat a menjar aglans a alguns d'ells.
Després hem tingut una estona per jugar i acabar de gaudir d'aquesta sortida a la natura i de poder experimentar tot en primera persona.

Podeu veure més fofotgrafies clicant en aquest enllaç https://photos.app.goo.gl/ogka94QoC3RagogS6

Compartir

Sobre nosotros

La nostra escola, fundada l'any 1951 per les Religioses Trinitàries de Mallorca, és un col·legi catòlic concertat, que proposa la cultura catalana i els valors evangèlics com a eix primordial: l'amor fratern, el respecte dels drets humans, la llibertat, la justícia, solidaritat, etc. És per això que l'educació es basa en la cultura religiosa, tenint com a referent Déu.