Un regal a Sinaí

A finals de novembre, el claustre i PAS de les escoles Santíssima Trinitat de Badalona i de Barcelona, van compartir una formació “Jornada Sinaí”, en la qual es van posar de manifest diferents experiències realitzades pels alumnes d’ambdues escoles.
Una de les experiències realitzades pels alumnes d’ESO de l’escola de Barcelona, consistia en formar diferents grups de treball cooperatiu i confeccionar un material per ser utilitzat posteriorment pels alumnes d’Educació Infantil de la nostra escola.

La idea inicial consistia en què els alumnes que havien realitzat aquets materials, els portessin a la nostra escola per tal de veure la posada en pràctica. Però, donat que la pandèmia no ha permès la visita dels alumnes de l’escola Santíssima Trinitat de Barcelona, van tenir l’amabilitat de regalar-nos aquests materials confeccionats des de zero per ells mateixos, per tal que els més petits de la nostra escola puguin gaudir-ne igualment.

Com a mostra del nostre agraïment, us deixem una petita mostra perquè tothom pugui veure que els resultats d’aquests projectes han estat increïbles, i que els nostres alumnes han gaudit moltíssim.

Esperem que aviat puguem gaudir tots junts del producte final del projecte, i veure-ho en primera persona.

Moltes gràcies companys!

Compartir

Sobre nosotros

La nostra escola, fundada l'any 1951 per les Religioses Trinitàries de Mallorca, és un col·legi catòlic concertat, que proposa la cultura catalana i els valors evangèlics com a eix primordial: l'amor fratern, el respecte dels drets humans, la llibertat, la justícia, solidaritat, etc. És per això que l'educació es basa en la cultura religiosa, tenint com a referent Déu.