Xerrada de la protectora d'aus

Els alumnes de 4t de primària, amb motiu de la setmana cultural que celebra el col·legi, hem gaudit d'una activitat a càrrec de la protectora d'aus "Bird Friends". 
 
Des del primer moment vam estar molt il·lusionats i vam rebre a l'equip de la Yolanda de la millor manera. 
 
Durant l'activitat es va parlar d'un munt de conceptes relacionats amb els animals i el seu medi natural. També es van fer preguntes com..Què necessiten per viure feliçment? Com són?, Què podem fer per convertir el món en un lloc molt millor per ells? 
Totes aquestes preguntes ens van portar a reflexionar si estem fent bé les coses i com actuar correctament davant diferents situacions que se'ns plantejaven.
 
A més, es va donar l'oportunitat de resoldre dubtes i compartir experiències pròpies sobre el tema. 
 
Aquestes són les opinions d'alguns alumnes...
 
"Va estar molt bé el taller tot i que l'explicació va ser una mica llarga. El que més em va agradar va ser tocar a la tortuga"  Clàudia Caparrós, 4t de primària
 
"Al principi estava súper contenta pels animals que portaven. El que més em va agradar va ser la cacatua. Era molt bufona.
Quan sortien imatges d'ocells en mal estat em posava trista. No els hem de tractar així, els hem de cuidar" Júlia Mayor, 4t de primària.
 
"Els animals que van portar van portar-se molt bé. Em va agradar gaudir d'ells ja que tots els dies no tenim aquesta oportunitat" Èric Cabello, 4t de primària.
 
Així que, com veieu, la tarda va ser d'allò més entretinguda i vam fer dues noves amigues. Vam tenir la oportunitat de compartir temps amb aquests animalons tant simpàtics, veure'ls d'aprop i conèixe'ls una mica més.
 
Donem les gràcies a l'AMPA per organitzar-ho i fer-ho possible. Ha sigut una molt bona experiència tant pels alumnes com pels mestres.

Compartir

Sobre nosotros

La nostra escola, fundada l'any 1951 per les Religioses Trinitàries de Mallorca, és un col·legi catòlic concertat, que proposa la cultura catalana i els valors evangèlics com a eix primordial: l'amor fratern, el respecte dels drets humans, la llibertat, la justícia, solidaritat, etc. És per això que l'educació es basa en la cultura religiosa, tenint com a referent Déu.