PGA

Español

 El dijous dia 29 d'octubre de 2021 es va presentar al Consell Escolar, després d’haver-lo revisat el claustre del centre, el document que recull tota la informació referent al calendari, sortides, horaris, activitats extraescolars, documents de treball elaborats pel centre, relació amb les famílies, relació amb l’entorn i tots aquells aspectes que formen part del procés d’aprenentatge dels alumnes i de la seva avaluació.

I CONCURSO DE FOTOGRAFIA

Español

Con el deseo de animar y festejar nuestra felicidad en éste curso, desde FEST os invitamos al I Concurso de fotografía en Instagram “Felices Contigo”.

BASES DEL I CONCURSO DE FOTOGRAFIA EN INSTAGRAM “FELICES CONTIGO”

 

Pla d'organització i actuació

Español

El dia 6 de setembre de 2020 es va presentar al consell escolar del Col·legi Stma Trinitat de Badalona les modificacions que s'havien fet en el Pla d'Actuació Provisional convertint-lo en el Pla d'organització i actuació.

Agraïment

Español

¡TACA’T PEL CÀNCER INFANTIL!

Dia Internacional del Càncer Infantil.

 

Bocadillo solidario

Español

Este curso vamos a contribuir, solidariamente, con un proyecto que las religiosas trinitarias estamos animando en el Alto de La Paz en Bolivia, en uno de los Programas en el Thakichañani (que significa “haciendo camino juntos”).

Sortida d' infantil a Can Canadell

Español
Els nens i nenes de p3, p4 i p5 hem anat d'excursió a Can Canadell a fer un pessebre vivent. Alguns érem pastors, altres treballàvem al mercat, altres feiem d'angelets i fins i tot alguns érem dimoniets, i com no, la verge Maria i Sant Josep amb el nen Jesus. Hem fet una peli que els papes podran veure més endavant. Ens hem divertit molt i fins i tot hem pogut veure i tocar alguns animalets, com conillets, pollets i un gall enorme!

Festa de Nadal AMPA

Español

Ahir a la tarda l'AMPA de l'escola va celebrar la festa de Nadal. Van preparar diferents tallers de manualitats i una xocolatada. També hi va haver un pessebre vivent amb unes figures inesperades...

Aquí us deixem un petita mostra!