SORTEIG DE LA CISTELLA DE NADAL

Avui hem celebrat a l'escola la "Rifa Solidària" en el marc del projecte solidari de la FEST. https://www.prolibertas.org/portfolio-items/miguel-ferrer/
 
Com ja sabeu, la rifa consistia en una cistella de Nadal que s'ha sortejat entre totes les famílies que heu participat amb la compra dels números feta al llarg de la darrera setmana.
 
Alumnes de tots els cicles de l'escola han participat com a testimonis del sorteig. Una alumna ha sigut la mà innocent que ha tret el número guanyador del sorteig d'enguany. Aquest ha sigut el número 986.
Us deixem un recull d'imatges on  veureu el protocol que hem seguit per posar tots els números i signatura de l'acta IMATGES
 
Volem felicitar a la família guanyadora que haurà de passar per l'escola en els dies vinents a recollir la cistella, i sobretot volem agrair i felicitar especialment a tota la comunitat educativa (mestres, alumnes i famílies) per la gran participació col·lectiva i implicació vers el projecte solidari. Estem molt orgullosos d'informar-vos que s'han recollit 577€ només d'aquesta acció solidària. Gràcies pel vostre compromís social.
 
 

Moltes gràcies a tothom.

Compartir

Sobre nosotros

La nostra escola, fundada l'any 1951 per les Religioses Trinitàries de Mallorca, és un col·legi catòlic concertat, que proposa la cultura catalana i els valors evangèlics com a eix primordial: l'amor fratern, el respecte dels drets humans, la llibertat, la justícia, solidaritat, etc. És per això que l'educació es basa en la cultura religiosa, tenint com a referent Déu.