Cartes amb cor

Cartes amb cor  "és una iniciativa que neix en unes circumstàncies molt especials i en uns moments molt difícils per a tothom."

L'alumnat del col·legi Stma Trinitat de Badalona ha enviat unes imatges a l'equip TIC del col·legi expressant emocions  per fer que tota aquesta situació de confinament i  aquest malson pugui ser portat d’una manera més càlida i acompanyada, fer més suportable aquesta situació de tensió i angoixa que estan vivint.

Amb algunes de les imatges hem fet un recull per enviar als Hospitals de Catalunya per a les persones que ara hi ha  ingressades en els nostres hospitals i per a tot el personal que en té cura.

Volem compartir amb les persones ingressades perquè se’n surtin al més aviat possible, per recolzar-los des del nostre confinament.

Volem compartir amb tot el personal sanitari (personal neteja, infermeres, auxiliars d’infermeria, tècnics de laboratori, tècnics d’imatge, zeladors, metges, administratives i voluntaris ) que amb els seus esforços estan tirant endavant una situació fins ara mai viscuda

La comunitat educativa del col·legi FEST Santíssima Trinitat de Badalona,volem participar en la iniciativa CARTES AMB COR volem fer costat a totes les persones que estan ingressades i a tot el personal que en té cura.

 
Amb aquestes imatges ens agradaria provocar algun somriure, volem fer-vos saber que estem al vostre costat i que us estem esperant. És un missatge d'esperança!!!
 
 
 

Compartir

Sobre nosotros

La nostra escola, fundada l'any 1951 per les Religioses Trinitàries de Mallorca, és un col·legi catòlic concertat, que proposa la cultura catalana i els valors evangèlics com a eix primordial: l'amor fratern, el respecte dels drets humans, la llibertat, la justícia, solidaritat, etc. És per això que l'educació es basa en la cultura religiosa, tenint com a referent Déu.